Behind the scenes: Campagne Shoot FW17

Behind the scenes: Campagne Shoot FW17

29/9/17 

Vousvintage re-branding

Achter de schermen bij Vousvintage zijn wij voortdurend in beweging. Behalve een complete re-design van ons merk & webshop, waren wij ook druk bezig met het plannen van onze seasonal campagne shoot. De fotoshoot vond afgelopen dinsdag 26/9 plaats.

Nieuwe start

De fotoshoot betekend enorm veel voor ons. Het heeft namelijk meerdere doelstellingen. De campagne shoot sluit een periode af binnen Vousvintage en markeert een geheel nieuwe en spannende tijd voor ons. Wij nemen jullie graag mee in deze waanzinnige rollercoaster! Met trots tonen wij jullie de behind the scenes van onze FW17 campagne shoot!

Ines Hasanovic & Vivianne Sanderse

FW17

Onze nieuwe campagne staat in het teken van onze nieuwe look, de herfst/winter 2017 collectie en de stad Rotterdam. De geboortestad van Vousvintage en bovenal een fantastische multiculturele stad met sterk karakter. En niet geheel onbelangrijk: de stad Rotterdam staat inmiddels ook op de must-see lijstjes van de New York Times.

Rotterdam

Na lang zoeken naar inspiratie en locaties hebben we besloten de shoot te schieten in hartje Rotterdam bij Restaurant ‘Supermercado’! Behalve geweldig Mexicaans eten heeft het restaurant zich gevestigd  aan de leukste straat van Rotterdam: de Schiedamse Vest. De straat grenst bovendien aan de Witte de Withstraat. Een multiculturele mengelmoes van hotspots, fashion maar ook de locatie van één van de beste ijssalons van Nederland. What more do you want?

Ines Hasanovic & Atifa Sealiti

Het Team

Wij hebben een fantastisch vrouwelijk team samengesteld van girlbosses, rockin’, creatief en hardwerkende professionals.  The best in the game! Ten eerste prachtig model Ines Hasanonic,  mode pur sang met een lange loopbaan als model (& HELLO LEGS!). Naast Ines bestaat het team uit Fotografe Vivianne Sanderse (Rotterdam connaisseur en geweldig talent), Visagiste en Hairstylist Atifa Sealiti (Beauty with brains, talent and a make up bag to match).

 

 

 

Bekijke de ‘behind the scenes’ foto’s:

Het eindresultaat van de Campagne fotoshoot kan je binnenkort bekijken op onze blog en in de webshop!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *