Faux Real

24/1/18 Door Ashana Wattimena

Roze, rood, groen, blauw!

Je hebt ze in alle kleuren en maten, we hebben het hier over de faux fur coat oftewel fake fur coat. Niets is zo lekker als een zachte faux fur coat aantrekken tijdens deze koude dagen. De afgelopen jaren zijn de coats steeds populairder geworden maar het is nu toch echt een mega trend!

Furbolous

De faux fur coat maakte in 1929 voor het eerst kennis met de fashion wereld en is verkrijgbaar op de markt sinds 1950. Vroeger waren het meestal de rijken die je zag lopen met een fur coat, de armen konden dit soort jassen niet betalen. Het was immers zeer kostbaar.

Echt bont is behalve zeer duur ook nog eens geen verantwoorde keuze vanwege dierenleed. Ga daarom voor faux fur. Faux fur is gemaakt van cellulose en synthetische vezels. Dit is betaalbaar en diervriendelijk. No animals were harmed in the process! Faux fur zie je niet alleen terug in jassen, maar ook bijvoorbeeld in vloerkleden, knuffels, kussens en dekens.

Celebs

Veel celebs worden gespot met een faux fur coat. Denk aan Gigi Hadid, Candice Swanepoel en zo is er nog een hele lijst met namen. Ook grote merken zoals Chanel gebruiken faux fur in hun collectie. Het is dus inmiddels een feit dat deze stijlvolle jassen populair zijn over de hele wereld.

Bright up my day!

Voorheen kwamen jassen niet echt voor in felle kleuren, maar inmiddels hebben juist de felle kleuren de trend overgenomen.

Vooral de faux fur coats zie je in allerlei kleuren. Wat er ook zo leuk is aan een faux fur coat is dat je niet alleen keuze hebt uit veel kleuren, maar ook uit veel printjes. Zo is de faux fur coat met een luipaard print erg gewild. Het is een musthave die een plekje in ieders kledingkast verdiend!

 

 

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”large” link=”https://vousvintage.com/product-categorie/allekleding/jacks-jassen-blazers/ target=”_self” icon=”fa-angle-double-right” dropshadow=”no” rounded=”yes” extraclass=””]SHOP NU[/sf_button]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *