Over Ons

 

Modestique staat voor Modest Fashion Boutique.

In de wereld van Modest Fashion streven we naar een samenleving waarin wij vrouwen niet alleen worden beoordeeld op basis van ons uiterlijk, maar gewaardeerd worden om ons intellect, karakter en onze prestaties. 

De collectie van Modestique.nl bestaat uit democratische en vrije vormen, geschikt voor alle posturen. De collectie overstijgt style, generaties en tijd en is samengesteld door en voor vrouwen met een oog en liefde voor Modest Fashion.

Begin

In juli 2012 opende de voorganger van Modestique haar digitale deuren en is sindsdien uitgegroeid tot een groeiende webshop. Het modebrein achter deze snelgroeiende webshop is een ambitieuze onderneemster uit Rotterdam en vrouw die weinig op heeft met status en bestaande normen. Het Modestique team zoekt dagelijks stad en land af naar de nieuwste modest fashion items. De modest fashion items die vandaag trending zijn, hebben wij vaak al in de collectie opgenomen. Onze items komen veelal uit modehoofdsteden: Amsterdam, Parijs & Berlijn.

Boutique

In 2014 zijn de fysieke pop-up winkels van Modestique ontstaan en gevestigd in Zoetermeer. De filosofie van Modestique komt voort uit haar intuïtieve en vrijgevochten roots. Elk item in de winkel is geselecteerd vanuit vakmanschap en intuïtie, dromen en logica, precisie en vrije associatie. Door het samengaan van instinct en ratio, het linker- en rechterbrein, biedt Modestique de nieuwste modest fashion items. Benieuwd naar een nieuwe pop-up locatie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden jou op de hoogte.

Happy Shopping & much love,

Team Modestique.nl

P.S. Zin in outfitinspiratie, meekijken achter de schermen en ook nog op de hoogte blijven van de nieuwste musthaves, trends, win- en kortingsacties? Volg ons dan hier: Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Snapchat Volg ons op Tiktok.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name

Let op! Wij zijn op vakantie tot 10 augustus. Bestellingen geplaatst na 15 juli worden 10 augustus verzonden.

X