TRENDALERT: De key fashion items van 2019

TRENDALERT: De Key Fashion Items van 2019

13/2/18 Door Rachel Kaisam

2019 blijkt,  zoals voorafgaande jaar, een interessant jaar te worden op fashion gebied. Want alles kan en mag weer maar deze trends maken in 2019 echt furore! En wij zetten ze voor jou op een rijtje.

PVC LEATHER LOOK


Heb jij er niet alleen lak aan, maar wil je het ook dragen? Dan zijn deze pvc pants wat voor jou. Je kan de pvc leather broek dragen met een stoer shirt of sweater en een leuke paar hakken. Sexy en confident! De meest prominente kleuren zijn rood, zwart & metallic.

Ben je meer een rokjes meisje en spreekt de pvc rok jou toch meer aan? Dan kan je dit mooi combineren met een loose fit blouse net als stijlicoon Chiara Ferragni of een knitted sweater.

PYJAMA LOOK

Let’s be real. De suit trend is niks meer dan ‘taking pyama’s to the streets’. De trend is behalve enorm stijlvol en gedurfd, ook heel erg comfy natuurlijk. Als je namelijk even geen zin hebt in strakke outfitjes, kan je lekker met de pyjama look de wijde wereld in. Dit is waarschijnlijk ook de grootste trend van 2018.

 RETRO SUNNIES

Wat in dit lijstje niet mag ontbreken zijn de opvallende montuurtjes in retro of vintage style.De meest voorkomende is de cat eye bril & retro bril in zwart, rood & wit.   Loop jij ook mee met deze brillentrend? Dan loop jij er net zo cool bij als Kourtney Kardashian.

POLKADOT

Sophisticated en cute! Met dit stippeltjes patroon hoef je niet lang na te denken met  wat je dit combineert. Een jurkje bij itself is al ultiem. Een polkadot rok combineer je heel gemakkelijk met een comfy trui.

STRIPE RIGHT

 

Hoe vrolijk is deze trend?! De regenboog print is taking over the scene! Of het nou een sweater of jurk of zelfs jas is, met een regenboog item steel jij de show.

 

SHOP DE TRENDS

 

Devyn Rok
Nadia Polkadot Jurk
Dixie Zonnebril

 

Sydney Multicolor Trui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *