EFFORTLESS FALL: Vousvintage Fall/Winter 2019

EFFORTLESS FALL: Vousvintage Fall/Winter 2019

14/10/19 door Yamina 

Afscheid nemen van de zomer doet altijd een beetje pijn en moet vaak veel te vroeg. De verleiding om jezelf terug te trekken voor een winterslaap is groot maar we adviseren je vooral wakker te blijven. Want de herfst en winter collectie van vousvintage maakt een hoop goed. Van oversized blazers tot zwierige midi en maxi- jurken. De vousvintage collectie draait dit seizoen om pure elegantie en ultieme vrouwelijkheid.

Maxi Jurken

Lang, zwierig en super stijlvol: dat is de beste manier om de maxi of midi-jurk te omschrijven. Een ding is zeker, deze jurk gaat een plek in nemen in jouw herfst & winter garderobe. Met een paar coole stijltrucs, zoals een paar statement stoere boots of een stevige riem, kun je de maxi-jurk op je eigen manier stylen.

Lange Blazers

In tegenstelling tot de ieniemini trend geldt bij je blazer juist hoe groter, hoe beter. De lange blazer is al een tijdje in het modebeeld, maar blijft deze herfst en winter sowieso hangen and we LOVE it! De Vousvintage Kamilah Blazer is lang en perfect getailleerd. Combineer de Kamilah blazer met een maxi of midi jurk en stoere boots, laarsjes of hakken om de ultieme vrouwelijke look te creëren. Dit is een look die behalve overdag ook naadloos tot een avondlook getransformeerd kan worden.

Happy shopping!

Xoxo,

Team Vousvintage

Bekijk de collectie

Effortless Fal: F/W 2019
Aaliyah Jurk
Effortless Fal: F/W 2019
Elissa Jurk
Effortless Fal: F/W 2019
Amara Jurk
Effortless Fal: F/W 2019
Kamilah Blazer Beige

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *